Notice: Undefined variable: dd_override_start_anchor_id in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/digg-digg/digg-digg.php on line 351

Notice: Undefined variable: dd_override_top_offset in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/digg-digg/digg-digg.php on line 352

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 205

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/recommendations.php on line 264

När jag ändå var igång igår och spritsade rosor så gjorde jag ett par till i större modell och satte ihop till en bröllopsbukett idag. Denna är nu ett bidrag i Miss cupcake 2013 i temat: Bröllop.

Tycker ni att jag har talang och förtjänar att gå vidare i tävlingen och tävla, rösta på mig här:  http://www.misscupcake.se/sv/node/1518

Här gjorde jag om bilderna i vintage stil =)

Självklart var jag tvungen att ta en bild när jag agerar brud med min blombukett…hade ingen vit klänning (men det blev snyggt iaf) =)

Så här satte jag ihop buketten med cupcakes: Jag har sett andra använda frigolit bollar, men jag körde stilen ”man tager vad man haver”. Så jag använde mig av ett lock från ett påskägg, tryckte hål där jag satte 3 st tandpetare till varje cupcake. Sen var det bara att trycka fast varje cupcake, därefter valde jag att spritsa löv emellan och strödde lite ätbara pärlor här och där. Jag vet att det finns mängder med videos på hur man gör dessa roser i spritsteknik på youtube, vet inte om det finns på svenska, så kanske man skulle göra en i snar framtid..vad tycker ni, vill ni det?

Prova det här, det är superkul och är en fin present att ge bort =)

MVH/ Camilla Jakobsson

Here is my first wedding bouquet made of cupcakes =) The roses and leaves are piped with Roayl icing, then I sprinkled some edible pearls on top.

 I felt I had to take a picture acting a bride holding my flower bouquet … I didn´t have a white dress (but it turned out nice anyway) =)

I used the cover of an Easter egg to create my bouquet, the cupcakes attached with toothpicks .

Try this, it´s a lot of fun and a great gift!