Idag gjorde jag denna gulliga 2-vånings bröllopstårta med rosa och vita rosor.

Detta är en trippel chokladmoussetårta bestående av 4 st chokladtårtebottnar per tårta, med ett lager vit choklad mousse, mjölkchoklad mousse och mörk choklad mousse. Tårtan är uppstruken med smörkräm och klädd med vit sugarpaste. Vita rosor är också gjorda med vit sugarpaste pudrade med ätbart rosa puder. De rosa rosorna är gjorda av marsipan. 

Puder finns att köpa hos http://www.strosselannat.se/farger/?offset%5B49469449%5D=18

 

Utstickaren på bilden ovan användes för kanten runt om tårtan, och den lilla kaveln med ränder kavlades på för att få ett mönster. ”Volangen” fästes med äggvita.

Cremefärgade och skimrande pärlor från Dr.Oetker trycktes på med jämna mellanrum längs övre kanten av ”volangen”. Finns att köpa i mataffär. 

Prickarna på undre tårtan och övre kant dekor är spritsade med smörkräm.

Idag gjorde jag denna gulliga 2-vånings bröllopstårta med rosa och vita rosor.

Detta är en trippel chokladmoussetårta bestående av 4 st chokladtårtebottnar per tårta, med ett lager vit choklad mousse, mjölkchoklad mousse och mörk choklad mousse. Tårtan är uppstruken med smörkräm och klädd med vit sugarpaste. Vita rosor är också gjorda med vit sugarpaste pudrade med ätbart rosa puder. De rosa rosorna är gjorda av marsipan. 

Puder finns att köpa hos http://www.strosselannat.se/farger/?offset%5B49469449%5D=18

 

Utstickaren på bilden ovan användes för kanten runt om tårtan, och den lilla kaveln med ränder kavlades på för att få ett mönster. ”Volangen” fästes med äggvita.

Cremefärgade och skimrande pärlor från Dr.Oetker trycktes på med jämna mellanrum längs övre kanten av ”volangen”. Finns att köpa i mataffär. 

Prickarna på undre tårtan och övre kant dekor är spritsade med smörkräm.