Vad skulle jag ha de guldiga lijlorna till? Här har ni svaret: 

Idag har jag gjort bröllopstårta till 70 personer. En trevåningstårta staplade på varandra och sedan två tårtor vid sidan av. Smaker: Naturella tårtbottnar med päronmousse, chokladmousse, mintchoklad ganache och ett tunt lager med en syrlig päroncurd. Tårtan är täckt med vit och brun marsipan. Draperingen fram och bak på tårtan är gjord med sugarpaste. De (13 st) guldiga liljorna och det modellerade brudparet har jag gjort i flowerpaste.

Färgtemat var guld, brunt och vitt. Det är extra kul när man får chansen att göra en annorlunda tårta, hälften brun och hälften vit (inte behöver en bröllopstårta bara vara vit med röda rosor alltid..) Man ska våga att våga 😉

Ett stort grattis till Natalie och Kevin som gift sig idag! Önskar er all lycka som man och hustru! =)

Här är fotot jag fick av brudparet som inspiration. De ville ha denna tårta men lite omgjord så att det blev ”deras tårta”. Personlig just till dem.