Ett stort grattis till min kusin Eva-Lena som gift sig idag (och fyller 30 år)! Jag önskar er all lycka framöver som man och hustru!

Vill också säga att du var en jättevacker brud fru Carlsson =)

Här är bröllopstårtan som jag fick äran att göra till deras stora dag. Den har rosa tårtbottnar, choklad bottnar och fylld med mörk chokladmousse, len choklad ganache, hallonmousse och färska hallon. Tårtan är täckt med extra vit marsipan, blommorna är gjorda i flowerpaste och fjärilarna är spritsade i kristyr.

Jag är väldigt stolt över denna bröllopstårta. Kanske faktiskt den finaste jag gjort, så just nu är jag lycklig =)

Congratulations to my cousin Eva-Lena who got married today (and turn 30)! I wish you all the luck in the future as husband and wife!

Also want to say that you were a very beautiful bride Mrs. Carlsson =)

Here is the wedding cake that I had the honor to make on their big day. It has pink cake bases, chocolate bottoms and filled with dark chocolate mousse, smooth chocolate ganache, raspberry mousse and fresh raspberries. The cake is covered with extra white marzipan, the flowers are made from flower paste and butterflies are piped in Royal icing.