Notice: Undefined variable: dd_override_start_anchor_id in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/digg-digg/digg-digg.php on line 351

Notice: Undefined variable: dd_override_top_offset in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/digg-digg/digg-digg.php on line 352

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 205

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/recommendations.php on line 264

Jag vet att fars dag är imorrn, men det passar bättre för oss att fira det idag. Det blev en Schwartzwaldtårta och en chokladtårta som heter Williamtårta. Passade också på att filma dem, det är Schwartzwald som ni kommer få se på torsdag då jag släpper mina videoinlägg  =) 


Min sambo ska spela poker senare ikväll och då blir jag ensam var med mamma, vi ska baka macarones tillsammans, mysigt! Recept och bilder på dem kommer imorrn. Ska även passa på att ta med bilder från tiden i Nya Zeeland. Jag har tänkt berätta lite om det så att ni lär känna mig lite bättre =)


 Schwartzwaldtårta

 Williamtårta. 

Så här glansig och fin blir chokladtryffeln, kolla in receptet under ”Grundrecept”.

Ha en fortsatt underbar helg!

Jag vet att fars dag är imorrn, men det passar bättre för oss att fira det idag. Det blev en Schwartzwaldtårta och en chokladtårta som heter Williamtårta. Passade också på att filma dem, det är Schwartzwald som ni kommer få se på torsdag då jag släpper mina videoinlägg  =) 


Min sambo ska spela poker senare ikväll och då blir jag ensam var med mamma, vi ska baka macarones tillsammans, mysigt! Recept och bilder på dem kommer imorrn. Ska även passa på att ta med bilder från tiden i Nya Zeeland. Jag har tänkt berätta lite om det så att ni lär känna mig lite bättre =)

 Schwartzwaldtårta

 Williamtårta. 

Så här glansig och fin blir chokladtryffeln, kolla in receptet under ”Grundrecept”.

Ha en fortsatt underbar helg!