orkidéer i gumpaste

Notice: Undefined variable: dd_override_start_anchor_id in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/digg-digg/digg-digg.php on line 351

Notice: Undefined variable: dd_override_top_offset in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/digg-digg/digg-digg.php on line 352

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 205

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/recommendations.php on line 264

Jag har testat att göra handgjorda orkidéer för första gången (i gumpaste), blev ganska nöjd 🙂 Dock ser de nästan ut att vara svarta i ljuset som jag fotade i (de är lila egentligen..) Jag satte mitt konstverk på ett par låtsatsbottnar (kallas Dummys) så att det hela skulle se ut som en bröllopstårta.

Jag sparade min röda handgjorda blomma som jag också provade på (låtsas) bröllopstårtan =)