bröllopstårta

Den 31 Maj gifte jag mig med min älskade Emil, så nu är jag äntligen fru Eriksson! Vårat bröllop var helt underbart, och vädret svek oss inte! Tack till alla som hjälpte till och tack till alla som firade vår stora dag med oss!  Här är lite foton på vår bröllopstårta som jag gjorde och lite andra bilder från bröllopet. =)

Bröllopstårta

 

 

Smaker: Hallonmousse, mangomousse, naturella tårtbottnar. Tårtorna är spacklade med smörkräm och klädda med x-tra vit marsipan. De två översta tårtorna har ett smalt mintgrönt band, nedersta tårtan har ett brett spetsband som matchade min bröllopsklänning. Blommorna (rosor,pioner och ranunkel) har jag handgjort i gumpaste och är självklart ätbara.

Bilderna nedan har den otroligt begåvade hobbyfotografen Sara Björk tagit. Kolla in hennes blogg här:  http://saaraaaa.blogg.se/