Hej och välkommen till min Tårt/bakblogg!

 

en konditors bekännelser

 

Hejsan!

Just nu är jag föräldraledig med första barnet som jag och min man fick i mitten av mars. Så nu tar jag en liten paus från bloggen en stund för att njuta av tiden tillsammans med vår älskade lilla dotter. Vi hörs snart igen!

 

Mitt namn är Camilla Eriksson och är en utbildad bagare/konditor med 6 års yrkeserfarenhet i bagaget. Jag har valt att ta en paus från det yrkesmässiga bakandet. Just nu är jag föräldraledig med första barnet, annars pluggar jag till Förskollärare på Örebro Universitet eftersom jag tycker det verkar spännande och roligt att arbeta med barn. Jag hoppas att i framtiden kunna kombinera läraryrket med bakning på något sätt. Drömmen vore bland annat att ha en egen bakstuga där jag kan ta emot beställningar på tårtor, driva kurser inom bakning för både barn och vuxna. Och till sist ha en egen studio där jag kan spela in professionella videor/filmer inom bakning.  Men till dess att drömmen slår in 😉 har jag bakandet som en rolig hobby här hemma som i sin tur resulterat till att starta den här bloggen (grundades hösten 2012).

 Här får du lära dig professionella tips, samt goda recept på tårtor och annat smått och gott. Du finner även videoinlägg där jag visar hur man lägger ihop klassiska svenska tårtor. Min största passion inom bakning är just tårtor, som är absolut det roligaste att göra! Jag har bland annat har jag varit delägare och startat upp ett bageri i Nya Zeeland (2007-2009) med sambo och mina svärföräldrar. Vill du läsa lite mer om min upplevelse i Nya Zeeland? Då kan du läsa det här =).

 

Så du som vill lära dig att göra en sån där tårta som man hittar i disken på ett konditori, ja då är denna blogg något för dig! 

 

Just nu tar jag tyvärr inte emot tårtbeställningar, jag bakar bara åt familj, nära vänner och bekanta, samt till mig själv. (OBS! Vill ni låna bilder av mig går det bra om ni frågar om lov först. )

Ni hittar mig även på Facebook (En Konditors Bekännelser)