Hej på er!

Här kommer lite uppdateringar på vad som har gjorts på Saras hembageri den senaste tiden. Tårtbäställningar börjar rulla in nu =)

Denna 2-vånings bröllopstårta gjordes den 7 Maj. Smaker/innehåll: en mandel/hasselnötsbotten, två tårtbottnar, vit chokladmousse, vispad grädde varvat med färska hallon och blåbär. Tårtan kläddes i extra vit marsipan. Ett pärlband spritsades runt kanten med kristyr. Rosorna samt ranunkeln är tillverkade i marsipan. Jag handmodellerade brudparet som gav tårtan en personlig touch.

bröllopstårta gjord på Saras Hembageri

I helgen bakade jag en Miniontårta, riktigt rolig att göra! De är ju så söta =D

Miniontårta bakad på Saras hembageri

 

I helgen kommer det att göras ytterligare en bröllopstårta, denna gång e 3-våning med röda rosor och spets. Bilder på den kommer publiceras då här på bloggen 🙂

Kika gärna in hos oss på Saras hembageri, där finns massor av gott! Allt bakas på plats med fina råvaror =D Bland annat kan du frossa i dessa goda macarons. Smaker: Salt karamell, pistage, mörk choklad (70%), citron, hallon samt saltlakrits. De är alla glutenfria. Macarons med citron är även laktosfri. Välkommen in!

macarons