handgjorda rosor i socker

Notice: Undefined variable: dd_override_start_anchor_id in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/digg-digg/digg-digg.php on line 351

Notice: Undefined variable: dd_override_top_offset in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/digg-digg/digg-digg.php on line 352

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 205

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/recommendations.php on line 264

Mitt och Emils bröllop närmar sig med storsteg! De första blommorna är nu gjorda till vår bröllopstårta. Handgjorda ljust puderrosa rosor (med svag aprikos ton) i gumpaste. Näst upp är pioner, ranunkel och lite grönt! =) 

Det är så kul att göra blommor till tårtor! Som jag nämnt tidigare så är det som terapi, eller helt enkelt fungerar som en avslappnande stund för sig själv. Jag tycker dessutom att jag blivit bättre varje gång jag tillverkat blommor med gumpaste eller flowerpaste, vilket gör mig väldigt glad =)

Jag färgade gumpaste med en rosa pastafärg, och tillsatte lite gult för att få till den rosa nyans som jag var ute efter.

På bild 1 har jag pudrat rosornas mitt med nyansen ”Primrose”, från denna palett som består av kompakta pulverfärger. På bild 2 har jag sedan valt att också pudra kanterna på rosenbladen med nyansen ”Chestnut” för att få den ännu mer levande. Rosenknopparna är till sist pudrade med lite grönt i änden, färgen heter ”cetlic”.