Notice: Undefined variable: dd_override_start_anchor_id in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/digg-digg/digg-digg.php on line 351

Notice: Undefined variable: dd_override_top_offset in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/digg-digg/digg-digg.php on line 352

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 205

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol14/z2/r8i56whtd2uo2sg/xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/recommendations.php on line 264

”Har jag några lik i garderoben…uhm jag menar kylskåpet?” Svar:”Ja”‎ Imorrn fyller bror min 27 år, firandet blir idag. Jag frågade vad han önskade sig för tårta och han sa:”Zombie tårta!” Självklart tänkte jag. Nu är den gjord, men tårtan ser mer ut att vara sugen att ta en tugga av mig än vad jag är sugen på den…men under ytan är vi väl alla ”goa”, där döljer sig en hallonprinsess 😉

Detta är min allra första zombie tårta! (om man inte räknar med zombie cupcaken jag gjorde sist..) Det är lätt att göra söta figurer tycker jag, men när det ska vara läskigt så får man kämpa lite för att få till det. Hade inte så mycket planer utan körde bara på som vanligt, och resultatet blev ganska bra =) Om ni undrar hur jag fått till blodet och såren så blandade jag röd färg med lite svart och tillsatte sedan lite majsena och ströbröd för att få det tjockare. Jag rekommenderar att använda pasta färg som är drygare och mindre rinnigt.